16.6. Lapinlahti Livertää Helsinki Finland

Concordia Satan hoki Aleksis Kivi ollessaan Lapinlahdessa. Joinain päivinä hän hoki pelkkää Concordiaa. Latinaa. Kun kunnolla vituttaa niin ei jaksa suomea tai ruotsia. Ei niitä kirjallisuuspiirejä. Ei mitään muutakaan. Aleksis Kivessä yhdistyy paljon asioita. Sitä hahmoa tulee välillä mietittyä väistämättä Lapinlahdessa. Taiteellinen hullu ja nero. Kantaisä. Mielipuolisiin mittoihin kasvanut legenda. Instituutio, joka synnyttää instituutioita. Oliko hänellä itsellään tieto, kuinka tulisi jäämään historiaan sillä tavalla, mitä tapahtunut on? Varmasti ainakin jonkinlainen poikkeuksellinen tunne jostain todella ainutlaatuisesta kokemuksesta olla ja elää ihmisenä. Concordia Satan.


Meidän seuraava keikka löytyy almanakasta. Kuljetuskalustomme on yhä paskana, joten meillä on suoranainen onni esiintyä Lapinlahden puistossa ulkoilmafestivaaleilla. Kävelymatka treenikseltä. Andy McCoy sanoi joskus, että kannattaa varoa, mitä unelmoi, että unelmat saattaa myös toteutua. Olin unelmoinut todella hurjasta ja hauskalla tavalla häiriintyneestä, raja-aitoja rikkovasta rokkibändistä. Paketti on kokonaisvaltainen. Tässä nyt ei autot taida kyydissä kestää, mutta emmepä me mikään muuttofirma olekaan. Toistaiseksi kuitenkin hyvä operoida kävelymatkojen päässä. 


Ulkoilmassa on ajatus soittaa myös uusi sodanvastainen kappale. Sumu ilmoittautuu kappaleella vastustamaan kaikkia sotia samaan aikaan sataprosenttisesti. Vastustamme siis kaikkia sotakoneistoja yhtä paljon samaan aikaan. Koko sodan käsitettä. Ajatus sotaa vastustavasta kappaleesta tuli sitä myötä kun mietin John Lennonia. Aikoja, jolloin artistit valtavirrassa vielä vastustivat valtakoneistoa. Nykyään laitetaan vaan sen maan lippu profiilikuvaan somessa kenen puolella ollaan. Sekin siitä hitaasti unohdetaan ja aletaan signaloimaan jotain muuta. Meikäläinen uskoo ihmiseen ja rauhaan, mut mä oonkin dreamer man, but im not the only one...  


Kesäterkuin Antti Vammel  

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SUMU Yhtyeen synty ja kohti ensimmäistä keikkaa

Siltikin tehtiin keikka

Kallavesj